Nyheder

Ole's trucking
Vi kan også byde velkommen til Oles Trucking fra Køge-området som sponsor. Ole har en alsidig transportvirksomhed, som har fokus på pakketransport og kurerkørsel i hele Danmark - og Ole har endvidere tilladelse til at transportere farligt gods. Find Ole på olestrucking.dk. Velkommen Ole.
Sonny Heinz
I sæsonen 2018 er murermester Sonny Heinz fra Falster kommet med som sponsor. Sonny er selvstændig murermester og bygger både for den enkelte, som vil have nyt hus eller renoveret det gamle, og for virksomheder, som bygger til kunder. Det er dejligt, at flere lokale folk bakker op. Find Sonny på sonnyheinz.dk. Velkommen til Sonny.Andreas få omgange fra at vinde Rookiemesterskabet

Det blev som forventet en weekend med massere af hårdt race, da DTC kørte DM Finalen på Jyllandsringen sidste weekend. Efter to svære træninger så det svært ud for Andreas forud for tidtagningen der skulle køres på en meget våd bane. Det valgte Andreas dog at ignorere og formåede at sætte den bedste tid for LM Racing og samlet 12. hurtigste tid. Første heat blev en noget hidsig affære, hvor flere kørere måtte af banen og der blev derfor delt et par straffe ud. En dårlig start for Andreas gjorde at han tabte 3-4 placeringer som han dog hentede igen og sluttede 12'er. Andet heat blev lige så vildt som første og der var ingen tvivl om at alle kørte lige til grænsen eller over. Andreas formåede at køre sig en plads frem og slutte som 11'er. Idet Andreas nærmeste konkurrent sluttede langt bag ham i andet heat var Rookiemesterskabet så godt som hjemme. Det krævede stort set kun at Andreas kom i mål i finalen. Andreas kørte et godt løb i finalen hvor han havde massere af fart men kørte med mindre risiko idet at han blot skulle fuldføre for at vinde rookiemesterskabet. Efter seks omgange overhaler han forankørende i en fræk overhaling, hvorefter teamkammerat Nicholai Eberhard går med indenom. Desværre kører Nicholai op bag i Andreas der bliver skubbet af banen og må udgå af løbet. Var det sket blot to omgange senere havde Andreas fået point og titlen som Rookiemester.

Andreas selv havde følgende at sige:
"Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig afslutning når man er så tæt på sit mål og så ikke nå det på grund af noget jeg ikke selv er herre over. Jeg er super ærgerlig over ikke at kunne løfte pokalen foran de ca. 80 sponsorer der havde valgt at tage turen derover. Når det så er sagt så er jeg UTROLIG glad for at se så mange af mine sponsorer til finalen og mærke den opbakning der var, særligt efter finalen hvor jeg selvfølgelig var meget skuffet. Jeg har haft en god og lærerig sæson i Danmarks største og bedste løbsserie hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg vil derfor godt benytte lejligheden til at sige et KÆMPE tak til alle mine sponsorer. Både jer som har været ude på banen og bakke op men også alle andre. I har alle bidraget til at jeg sidste år kunne tage et stort skridt videre i min karriere. Jeg satser på at vende stærkt tilbage i DTC næste år og at kunne køre med endnu længere fremme"

Andreas - DM Finalen from Mickey Jacobsen on Vimeo.

Venlig hilsen
Andreas #Project2020


Første pokal i hus!

I weekenden var Norge vært for 6. afdeling af DTC som blev kørt på Rudskogen. Trods en uheldig start for Andreas lykkedes det ham dog at slutte som bedste rookie i finalen og dermed sikre sig sin første pokal i DTC. I lørdagens tidtagning blev det til en 13. plads som dog hurtigt blev vekslet til en 9. plads i løbet af de første 5 omgange af første heat. Desværre var glæden kortvarig idet Andreas på 6. omgang måtte udgå med en knækket kardan aksel. Søndagens heat foregik på en meget våd bane hvilket ikke gjorde tingene nemmere. Det blev til to 12. pladser i andet heat og finalen, hvilket var nok til at sikre pokalen for dagens bedste rookie.

Nummer 1 i rookiemesterskabet
Weekendens resultat betyder at Andreas nu fører rookie mesterskabet inden syvende og sidste afdeling af DTC. Der er derfor lagt op til et spændende ræs når DM-Finales køres på Jyllandsringen d. 1 Oktober.

Klik her for at se en lille video fra præmie overrækkelsen

Venlig hilsen
Andreas #Project2020

God weekend for Andreas i København!

I weekend kørte Andreas femte afdeling af DTC i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix, hvor han leverede hans hidtil bedste løbsweekend. Efter fredagens træning tegnede det dog ellers til at blive en svær weekend, idet Andreas kun nåede to omgange grundet en defekt bremseslange. Han havde derfor kun kørt to omgange inden tidtagning hvor han også blev nødt til at køre nye bremser til. I tidtagningen døjede han lidt med problemer med gearkassen og måtte tage til takke med en 14. plads.

AAllerede i første heat blev 14. pladsen ombyttet til en 12. plads og top 10 var dermed inden for rækkevidde forud for andet heat. Andet heat var et intenst ræs med masser af fight hvor det lykkedes Andreas at slutte 10'er. Under finalen lykkedes det endnu engang for Andreas at avancere yderligere da han sluttede 9'er og dermed kunne slutte søndagen af med to top 10 placeringer.

Alt i alt en rigtig god præstation for Andreas der efter fredagens problemer havde meget svære vilkår. Weekendens resultater betyder at han nu er rykket endnu tættere på 1. pladsen i Rookie mesterskabet hvor han forsat ligger 2'er. I det samlede DTC mesterskab er han nu også rykket en plads frem.

Nedenunder kan du se en lille video fra løbet.

Venlig hilsen
Andreas #Project2020


Første top 10 i hus!

Dårlige starter gjorde det svært

3. afdeling af DTC blev afviklet på Ring Djursland der af nogle betegnes som den sværeste bane på løbskalenderen. Det fremgik også tydeligt idet kørerne lå ekstremt tæt i deres tider. Andreas blev 16'er i tidtagningen med kun 0,5 sek. op til top 10. Han formåede at køre 1,5 sek. hurtigere end første træning. I "warmup" viste han også rigtig god fart ved at høre 11. hurtigste tid. Desværre kostede dårlige starter ham et par placeringer i alle 3 heat. Han måtte derfor slås med langsommere kørere hvilket kostede ham tid til de forankørende. På trods af rigtig god fart nåede han derfor ikke op til de kørere som han ellers havde farten til at blande sig med.

Andreas ligger forsat 2'er i Rookie mesterskabet, 3'er i U21 mesterskabet og kan tage yderligere erfaring med sig fra Ring Djursland. Han viste at han havde farten til at blande sig længere oppe så nu skal der øves starter inden 4. afdeling køres i København.

Venlig hilsen
Andreas #Project2020

Andreas Jochimsen - Classic Race Aarhus 2017 from Mickey Jacobsen on Vimeo.

Første top 10 i hus!

Hej alle.

I weekenden blev 2. afdeling af DTC afholdt som en del af Classic Race Århus, der køres på bybanen i Århus. Målsætningen om at få bilen skadesfri igennem weekenden blev indfriet og samtidig fik Andreas kørt en masse vigtige point hjem.

Weekenden started ellers knap så godt for nummer 72 da skiftende vejrforhold vendte op og ned på tidtagningen. Banen var halvvåd første del af tidtagningen men blev tør nok til slicks i den sidste halvdel. Desværre kom Andreas for sent ud på slicks og nåede ikke at få nok omgange til at sætte en god tid. Han måtte derfor tage til takke med at starte 16'er i første heat.

1.heat: Andreas viste god fart i bilen og sørgede for at holde de andre bagved væk. Ved hjælp af en overhaling og en del uheld foran lykkedes det Andreas at køre en 11. plads i hus.
2.heat: En dårlig start og et par mindre fejl gjorde at Andreas tabte 5 pladser på de første runder. Det lykkedes ham dog vinde nogle af dem tilbage og fik kørt en 13. plads hjem.
Finalen: Det samlede resultat af de to første heat betød at Andreas skulle starte 13'er i finalen. Her blev målet om en top 10 placering indfriet med en rigtig flot 8. plads. Andreas viste høj klasse og udnyttede de andre foran havde svært ved at holde bilerne på banen. De sidste 2-3 omgange måtte han forsvare sin 8.plads overfor team kammerat Nicholai Eberhardt der lå lige i bagsmækken af ham.

Alt i alt en rigtig flot debut på bybanen hvilket TV2 Sports kommentatorer også påpegede under deres live dækning af finalen.

Venlig hilsen
Andreas #Project2020

Min debut i DTC

Hej alle.

I weekenden kørte jeg mit første løb i DTC der bød på både op og nedture. Søndag var der fuldt hus i sponsorteltet hvor hele 87 sponsorer var mødt op. Jeg vil gerne sige stort tak til alle som mødte op og støttede mig under min debut. Det var fantastisk at se så mange mennesker på tribunen!

Lørdag blev der kørt tidtagning og det blev alt andet end en god start for mit vedkommende. På vej ud på banen ville bilen ikke starte og den måtte derfor skubbes tilbage til pitten. Herfra blev den skubbet igang og jeg kom ud på banen efter at have misset første del af tidtagningen. Jeg slutter 19'er i tidtagningen da en mekanisk defekt og massiv understyring gør det umuligt for mig at få mere ud af bilen.

1. heat: Mit første heat i DTC blev en meget kort fornøjelse idet jeg allerede efter 4 omgange må udgå af løbet grundet problemer med servostyringen. Ikke lige den start jeg havde regnet med. Teamet fandt efter løbet flere fejl på bilen som blev rettet op til 2. heat.
2. heat var en helt anden forestilling. Jeg startede 20'er men bilen havde langt mere fart end i 1.heat. Det lykkedes mig at lave en del overhalinger og få kørt mig op på en 12. plads. Jeg havde god fart gennem hele løbet og havde der været en 2-3 omgange mere havde top 10 været inden for rækkevidde.
3. heat blev en sej omgang. En utæt pakning ved højre baghjul gjorde at bilen ikke havde fart nok og jeg måtte forsvare en 14.plads hjem gennem hele løbet.

Alt i alt en nogenlunde debut hvor jeg tiltrods en del problemer fik vist at jeg har farten til at være med længere fremme. Næste løb er classic race Aarhus der køres d. 19.-21. maj.

Venlig hilsen
Andreas #Project2020

Ny hovedsponsor til sæsonen 2017

XL byg bliver ny hovedsponsor for Andreas til sæsonen 2017. Der er tale om 9 butikker der er gået sammen om at købe en anpart i Andreas og hans bil til den nye sæson. Følgende XL Byg butikker er med i samarbejdet: C.F Petersen & Søn, XL Byg Roslev, C.Aarslev Jensen, Tømmergården, Øbro træ A/S, Meredin Jyderup, Knud Larsen Professionel, Grundvold & Schou A/S, Steff-Byg.

På vegne af Andreas skal der lyde et stort tak til de 9 butikker der har valgt at gå ind i samarbejdet.

Mega Flex

Mega Flex er igen med som sponsor i 2017, det er med stor glæde for Andreas Jochimsen at Mega Flex har valgt at gå fra en Bronzepakke til en Guldpakke. det vil sige at Mega Flex vil blive mere synlig end de tidligere har været. Andreas takker hermed af ved at sige stort tak til Mega flex for den store opbakning igen i år.

Vh Andreas

Media

 • 1.
  Billed galleri

  Følg Andreas Jochimsen i billeder


 • 2.
  Video

  Video klip fra Andreas Jochimsen karriere

 • 3.
  Sport Award 2016

  Se eller gense klip med Ansreas nominering ved Sport Award 2016.